Hamarosan új leleplező könyv jelenik meg Dudás Diána, egy magyar ex-szcientológus tollából, aki bátran, arccal-névvel felvállalja a vele történteket.

 Friss és aktuális történetről van szó, amely több év után a közelmúltban ért véget. A könyv fontos emlékeztető mindannyiunk számára, hogy milyen kegyetlen és embertelen rendszer rejlik a csillogónak feltüntetett felszín alatt.

Diána maga közvetlen és őszinte stílusában tárja elénk kimerítő részletességgel, hogy egészen pontosan hogyan került bele ebbe az egészbe, és minden igyekezete és jószándéka ellenére hogyan vetette ki magából ez a borzasztó szervezet, és vett el tőle szinte mindent.

Arról is beszámol, hogy az úgynevezett Hídon való haladása során egész pontosan mi történt, miből álltak az egyes tanfolyamok, auditálások és eljárások. Ilyen részletességgel ez nem került eddig magyar nyelven bemutatásra.

A sztori több szempontból is szörnyű és sokkoló. Talán még a harcedzett szcientológia-tanulmányozók se egykönnyen hiszik majd el a durvább momentumokat.

Sokszor lehet olvasni azt a külsős megállapítást, hogy a szcientológia mindig rosszabb, mint azt feltételezed. A könyv elolvasása világosság válik, hogy miért is mondják ezt.