A könyv március 21-i megjelenése óta sok-sok megrendelés érkezett, és ezt követően rengeteg visszajelzést, kedves üzenetet és gratulációt kaptam. Nagyon örülök, hogy ilyen sok emberhez eljutott a történetem, és ennyivel többen ismerik már a szcientológia árnyoldalait.

Egy-két olvasói véleményből idéznék most:

„Régen fordult velem elő, hogy egy szuszra elolvastam egy könyvet, mert már gyengék a szemeim! A Te könyvedet azonban nem tudtam letenni! Gratulálok! Remek jó stílusban írt, olvasmányos, hasznos írás! Gondolom sejted, hogy a mi családunkban is okozott bánatot, csalódást stb. a szcientológia! Sok minden érthető a könyv olvasása után!!! Köszönöm!!” – B.J.

„… akár a tehetséged, akár a szerencsétlen vagy épp szerencsés fordulatok okán annak az öt évnek a feltárásával egy rendkívül precíz röntgenrajzot sikerült készítened a szcientológiáról. Olyannyira, hogy nem is olvastam ennél érzékletesebb, de egyébként szélsőségektől mentes dokumentálását a szcientológia világának.

Ha javasolhatom, akkor érdemes gondolkodni az angol nyelvű fordításban, hisz a világ számos pontján emberek ezreinek jelenthet egyfajta terápiát a Te történeted!” – B.G.

Nagyon köszönöm, hogy megosztottátok velem véleményeteket, és továbbra is kíváncsian várom ezeket! 

Engem is meglepett, hogy milyen változatos helyekre kérték a könyvet postán. Az ország minden szegletébe küldtünk már könyvet, sőt még külföldre is.

A képet egyik kedves olvasónk küldte, aki megörökítette, hogy még a szicíliai Taorminába is magával vitte a könyvet.