Sziasztok!

Eljött az a nap amikor megoszthatom veletek azt a projektet, amin már több mint egy éve dolgoztam egy lelkes csapattal.

Büszkén jelenthetem be nektek, hogy elkészítettünk egy Európában egyedülálló dokumentumfilm-sorozatot a szcientológiáról Szcientológia akták címen, melyben producerként és házigazdaként egy új oldalamról fogok bemutatkozni.

A hat rész összeállítása során igyekeztünk a szcientológia minél több vetületét bemutatni. A szereplők között megszólalnak a szcientológia elit „szerzetesrendjének”, a Sea Organizationnek a volt tagjai, továbbá egy olyan volt munkatárs (sőt nem is akármilyen munkatárs, hanem egy etika tiszt!), aki már a kezdeti időkben, a ’90-es évek elején volt az akkor induló budapesti szcientológia központ tagja. Megismerhettek egy megrázó és felkavaró történetet, amelyet sajnos már csak az áldozat testvére fog tudni elmondani, egy üzletember jóvoltából betekintést nyerhetünk a szcientológia üzleti tanácsadóinak világába, a hatósági eljárások tapasztalatairól pedig egy magasrangú kormánytisztviselő fog beszámolni.

Minden tisztelet megilleti a sorozat szereplőit, hiszen arccal és névvel vállalták, hogy felszólalnak a szcientológia káros gyakorlatai ellen.

Külön köszönet a fiatal filmkészítők lelkes és bátor csapatának, akik segítettek ezt az álmot megvalósítani.

Kedvcsinálónak egy előzetes is készült sorozathoz, amely a lenti hivatkozáson megtekinthető.

Az első rész 2022. június 24. 19:00-kor fog megjelenni és utána 6 héten át minden pénteken jön majd egy új rész.

Iratkozzatok fel a Youtube csatornámra most, hogy biztosan ne maradjatok le egyik részről sem!

🎬