Sziasztok!

Szeretettel hozom nektek a Szcientológia akták című dokumentumfilm-sorozat első részét. 🎬

A könyvem megírása után kapott megkeresések hatására döbbentem rá, hogy a történetemmel mennyire nem vagyok egyedül. Ez adta meg a motivációt ahhoz, hogy lehetőséget biztosítsak másoknak is, hogy elmondhassák a saját történeteiket.

Így született meg a sorozat ötlete, és onnan már nem volt megállás. Nemrég elkészültünk az utómunkákkal, és be tudjuk mutatni nektek azt, amin az elmúlt egy év során dolgoztunk.

A sorozatot mai nyitó epizódjában a szcientológiával kapcsolatos tapasztalatainkról beszélgetünk Bonyai Péterrel, a szcientológia visszaéléseit bemutató és annak áldozatait segítő Clarus Animus Alapítvány vezetőjével.

Öt év (Péter esetében tíz év) teljes történetét lehetetlen próbálkozás lett volna elmondani harminc perc alatt, ezért igyekeztünk pár főbb vagy érdekesebb részleteit kiemelni, fontos gondolatokat megfogalmazni az egész rendszerről és a tapasztalatainkról.

Aki a teljes képre kíváncsi, annak szeretettel ajánlom figyelmébe Az én szcientológia sztorim című könyvemet (mely ezen a weboldalon megrendelhető), amelyben részletesen megismerheti az egész történetet. 📕

A sorozat többi öt részéből kiderül majd, hogy miért tartom annyira fontosnak felhívni mindenki figyelmét a szcientológia veszélyeire. Addig, amíg ők szabadon reklámozhatják magukat és hálózhatnak be embereket, addig véleményem szerint erről a témáról beszélni kell.

Kíváncsian várom a véleményeteket és a visszajelzéseiteket a mai részről! ☺️

❗️A következő rész jövő péntek este, július 1-jén 19:00-kor érkezik.❗️

Ha még nem tettétek meg, iratkozzatok fel most a YouTube-csatornámra, hogy biztosan ne maradjatok le egyetlen részről sem!