Sziasztok! ☺️

Majdnem 10 éve már, hogy spirituális útkeresőként a szcientológiát találtam meg, és abban próbáltam megtalálni a válaszokat az élet nagy kérdéseire. Az a kísérlet borzasztó következményekkel járt.

Az egyik legfontosabb tanulság az volt, hogy a szcientológia nem tartozik egy kategóriába a spirituális útkeresés klasszikus célpontjaival, a keleti filozófiákkal és vallásokkal, illetve a nyugaton divatos ilyen tanításokkal irányzatokkal – még akkor sem, ha azok közé bújik el.

Ezért örültem meg nagyon, amikor megkeresett a kifejezetten az önfejlesztés iránt érdeklődők hiteles tájékoztatását kitűző Csak POZITÍVAN online magazin (www.cspm.hu).

Egy nagyinterjú keretében összefoglaltam tapasztalataim és történetem, amely szorosan kapcsolódik a magazin e havi témájához: az intézményesített bántalmazó kapcsolatokhoz, azaz a szektákhoz. Ez a leírás pontosan ráillik a szcientológiára.

Fogadjátok szeretettel, a júniusi számot itt tudjátok online elolvasni (a 46. oldalon kezdődik): https://cspm.hu/…/uploads/2022/06/CsPM-2022-06-junius.pdf

(A teljes történetemet Az én szcientológia sztorim című könyvemben tudjátok megismerni; bővebb infó ezen a honlapon.)

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget Czeczon Istvánnak, a Csak POZITÍVAN magazin alapító-tulajdonos-főszerkesztőjének, és őszintén remélem, hogy minél több emberhez eljut majd ez a cikk.